Přejeme krásný a úspěšný rok 2024

Rok se s rokem sešel, mnozí z nás bilancují a ohlížejí se zpět. A všichni také vyhlížíme rok další a čekáme, co přinese. Ani my nejsme výjimkou. Jak vypadal rok 2023 našima očima? Krátká verze – byl úžasný! Delší verze? Vybrali jsme několik momentů, na které jsme v Toys and Stories opravdu hrdí.

  • Zvítězili jsme v startupové soutěži Validation Contest, která se konala v rámci GIS – Global Investment Summitu v únoru 2023 v Martinickém paláci na Pražském Hradě. Projekt StartupBox také zařadil Toys and Stories do prestižního žebříčku Vycházející hvězdy české startupové scény.
  • Stále ještě v únoru pro nás a naše zákazníky připravila jedna z nejznámějších montessori lektorek Irena Kubantová, máma tří dětí se čtrnáctiletou praxí na poli montessori edukace, webinář na téma Jak vybrat správnou hračku ve správný čas pro děti ve věku 0- 3 roky.
  • Připomeňte si nejzajímavější okamžiky webináře, o kterém jedna z účastnic na YouTube říká: Jsem teprve v půlce, ale je to skvělý! Takových aha momentů. Zároveň si člověk říká, jak je to „náročné“, pokud to chceme dělat správně:) Děkuji!

     

  • V říjnu jsme se probojovali do krajského kola do TOP 10 firem z Prahy. Byli jsme v opravdu dobré společnosti – vedle nás uspělo například Fruitisimo či Albi.
  • V listopadu jsme se s mnohými z vás potkali na Rodinném veletrhu smysluplných hraček, kde jsme představili hlavní novinky letoška v Toys and Stories.

Letos se toho v Toys and Stories stalo opravdu hodně – a vy jste pro nás v každém okamžiku byli na prvním místě. Hodně toho plánujeme i pro rok příští. Rozšíření nabídky hraček, ještě více edukace, nové články… to jen malá část novinek, které pro vás a vaše děti chystáme.

Těšíme se, že spolu s vámi budeme i v roce 2024 měnit svět dětských her na svět lepší, udržitelnější a ekologičtější.