Hračky, které vaše děti v srpnu nedají z ruky

Nevíte už, jak děti zabavit? Připravili jsme pro vás výběr hraček, které se vám na zbytek prázdnin (a i po jejich skončení) stanou záchranou.

Nejlepší na tom je, že je na zbytek léta nemusíte dětem kupovat. Můžete jim je půjčit a později vyměnit za jiné a tak mít pro svoje mrňousky zábavu na celý rok. Za cenu dvou vstupenek do kina měsíčně. Podrobnosti najdete na webu pod záložkou Jak to funguje.

A teď už k těm hračkám (:

Little Dutch skútr pink

Co znáte lepšího než se prohánět za krásného počasí s větrem ve vlasech (a s helmou na hlavě) na stylovém skútru? Máme perfektní vozidlo pro vaše dítko a máme ho k dispozici i v modré barvě, kdyby růžová nebyla to pravé ořechové. Tohle je zaručený hit!


Djeco dřevěná obracečka zvířátka

Chystáte se na dovolenou a hodila by se vám praktická a skladná hračka, která se nerozsype jakmile prckovi vypadne z ruky? Pak je tahle obracečka přesně pro vás. Vejde se i do dětského batůžku a můžete si na ní poskládat obrázek žabky, lva nebo pandy. Tak hurá do toho!


Mymoo úchopová kostka pampelišky

Pampelišky už možná odkvetly, ale s touto rozkvetlou hračkou pro mrňousky si můžete léto společně prodloužit. Skvělá hračka pro procvičení jemné motoriky malých ruček. Vaše maličké si ji jistojistě zamiluje (:


Melissa&Doug železnice na cesty

Velkolepé stavby, barevné scenérie a zábavné herní kousky probudí dětskou představivost a fantazii. Praktické řešení umožňuje dětem, aby si vzaly hrací plochu kamkoli chtějí! Výhra pro děti i pro rodiče, o zábavu bude na dlouhou dobu postaráno.


Infantino závěsná textilní knížka

Zábavné a lehké čtení na léto pro všechny, i pro ty nejmenší. Ať už se snažíte o spokojeně strávený čas na bříšku nebo chcete dopřát kvalitní literaturu na pláži všem členům rodiny, tahle krásná látková knížka plná zvířátek a pestrých textur je sázka na jistotu. 


Le Toy Van závěsný kolotoč Petilou horkovzdušné balóny

Kdy vyrazit na zábavnou a dobrodružnou výpravu s horkovzdušnými balóny? Jedině v létě! Barevné horkovzdušné balóny poletují mezi horami osvícenými sluncem. Vhodné nad postýlku či jako dekorace do každého dětského pokoje – letní pohodička je zaručena. Doufáme, že i pro rodiče (:


Quercetti mozaika Fontacolor Junior Basic

Pokud hledáte zábavu, která je originální a jiná než ostatní hračky, pak jste ji našli. Snadnější obrázky pro menší, složitější obrázky pro větší děti. Celkem 16 předloh a nespočet dalších motivů, které si můžou děti vymyslet samy. Spousta barevných knoflíků a stojánek pro pohodlnější skládání. Tak pojďme!


2246

Melissa&Doug zvukové puzzle Zoo

Pokud se chcete připravit na cestu do zoo a nastínit dětem, co je tam čeká, přijdou vám tyto zvukové puzzle vhod. Snad potom živá zvířátka vyprodukují stejně kvalitní zvuky a děti nebudou zklamané (: A pokud se teď do zoo nedostanete, tohle je hodně dobrá cena útěchy.


Plan Toys oválný xylofon

Hudba a léto k sobě patří odjakživa. Diskotéky na pláži a prázdninové festivaly jsou esencí léta stejně jako opalovací krém, zmrzlina a vychlazené nápoje. Proč nezačít s láskou k hudbě u xylofonu a latinsko-americké rytmy přidat postupně, až z toho drobeček bude mít rozum? Kromě citu pro hudbu je xylofon skvělou pomůckou, která dětem pomáhá s koordinací oko-ruka.


Djeco jídelní set Kočičí večeře

Až se budete chystat na piknik, nezapomeňte přibalit také tento jídelní set. Součástí je kromě nádobí i spousta surovin, ze kterých děti mohou připravit báječné dobroty pro sebe i pro vás. Jen pozor na zuby!

Užívejte prázdniny!

Martina