Hračky jako stvořené na říjen

Září se nám překulilo a za dveřmi je říjen. Měsíc barevného listí, dýní a Halloweenu. Vybrali jsme pro vaše děti 10 hraček, které jsou pro tento měsíc jako stvořené. A kdybyste je nechtěli kupovat, můžete si je u nás snadno půjčit v rámci hračkového předplatného.

Které hračky jsou tedy na říjnové hraní nejlepší? Pojďme se podívat.

1. Albi Kouzelné čtení – Minikniha pro nejmenší Podzim

Pro ty, kteří zatím tolik podzimů nezažili, je takhle krásná knížka ideálním připomenutím toho, co je v následujících týdnech a měsících čeká. S Madlenkou a Jonášem si užijete krásný barevný podzim a možná v knížce najdete i inspiraci na společné chvíle s dětmi, ať už bude hezky nebo bude to pravé podzimní počasí.


2. Le Toy Van hodiny Sovička

Začalo vaše dítě chodit do školy nebo na kroužky a potřebujete si ujasnit, jak funguje čas, aby vše hladce klapalo? Tyto krásné hodiny se sovičkou vám budou ochotnými pomocníky při překonávání těžkostí. A na konci měsíce spolu můžete probrat i změnu letního a zimního času (:


 

3. Djeco magnetická hra Trombino

Noví kamarádi na kroužku nebo ve školce a ještě nemáte žádné společné fotky, abyste rodičům ukázali, kdo je kdo? Mobilní telefon zatím nemáte, protože jste na něj prý ještě mladí? Máme řešení. Ukažte vaše nové kamarády pomocí této magnetické hry! Jednoduše obličeje kamarádů poskládejte, užijete si u toho spoustu zábavy.


 

4. Tegu magnetická stavebnice Tints 14 dílů

Podzim je ideálním časem pro osobní růst a osvojení si nových schopností. Po prázdninách a bláznivém září je na vše trošku víc klidu, večery jsou delší, a tak se vaše maličké klidně může pustit do experimentů s touto neuvěřitelnou magnetickou stavebnicí. Magnety jsou v dřevěných dílcích zcela ukryty a hračka poskytuje neomezené množství variant, jak jí poskládat. Není k ní přiložený žádný návod, jde jen a pouze o fantazii. Skvělá pomůcka pro volnou hru dětí….a pokud byste se přeci jen chtěli podívat na možnosti, které skládačky Tegu nabízí, najdete je u nás na webu (:


5. Hape přenosná hrazdička

Padá na vaše maličké podzimní únava? Pod touhle krásnou dřevěnou hrazdičkou si příjemně srovná záda, odpočine a může se u toho kochat krásnými závěsnými hračkami – včelka, kytička i jablíčko už čekají, až je někdo pošidí.


 

6. Plan Toys tvarovací chrastítko čtverec

Když se ještě vrátíme k osobnímu rozvoji, tak v tomto ohledu nemůžeme zapomenout ani na ty nejmenší.  Toto krásné a kvalitní dřevěné chrastítko, se malým ručkám dobře drží. S dvěma volnými dřevěnými kroužky, které něžně chrastí (ocení zejména rodiče), je velká sranda a veselé barvy ocení miminka již od 3 měsíců věku, protože jejich zrak se prudce rozvíjí a přibližně v 5 měsících už bude plně vnímat celé barevné spektrum. 


 

7. Fat Brain Toys Whirli Squigz Original

Venku je šeredně a vy nevíte, co si počít? Doporučujeme vyzkoušet Whirli Squigz. Nám se nejvíc osvědčily na okenním skle, kam se připevní přísavkou a vesele se točí neuvěřitelně dlouhou dobu. Dají se ale umístit i na nábytek (na vodorovné i svislé plochy) a nebo třeba do vany či sprchového koutu,  Skvěle se hodí i na cesty, když jedete na chatu nebo do hotelu, protože jsou krásně skladné. 


 

8. Plan Toys Závodník na šikmé ploše

Než nám skončí závodní sezóna a auta budou přes zimu odpočívat (alespoň ta opravdová závodní), pojďme je ještě trošku provětrat! Cesta závodních autíček je zábavná od začátku až do konce, od startu až do cíle. Tak kdo dojede jako první? Tři, dva jedna, start!


 

9. Quercetti Tecno Jumbo

Po náročném létě, kdy jsme jen běhali venku a trávili dlouhé dny na nohách, přichází s podzimem klidnější čas. Hrníček dobrého čaje nebo kakaa, teploučká deka a parádní stavebnice zní jako skvělý plán. Co vy na to? Zvláště, když se z ní dá sestavit auto, vrtulník, formule a spousta dalšího!


 

10. Plan Toys Velká sada pohádkové stavebnice

Protože šroubky a matičky nejsou pro každého, vytipovali jsme pro vás na říjen i tuhle nádhernou dřevěnou stavebnici, ze které můžete postavit pohádkový hrad a pomoci jeho obyvatelům ve statečném boji proti děsivému drakovi.


 

Říjen patří k mým oblíbeným měsícům, určitě i proto, že mám narozeniny (: Nejraději mám voňavý chladný vzduch, procházky v podzimnm slunci a návraty domů do tepla. Co máte na říjnu rádi vy?

 

Tak zase za týden,

Martina

 

P.S. Teď už se tu budeme zase potkávat častěji, konec léta a začátek září byl u nás neuvěřitelně hektický, takže to blog chudáček odnesl. Mám ale v úmyslu mu to teď vynhradit.